Floorsafe

Floorsafe is uw partner op het gebied van industriƫle matten waar u blij van wordt. Onze focus ligt op functionele matten in verschillende toepassingen met name gericht op anti-vermoeidheid maar ook op bijvoorbeeld ESD of Anti-slip toepassingen. Onze slogan verklapt het al, matten waar u blij van wordt. Hoe dan? Op de werkvloer wordt onderschat hoeveel uur per dag men staat. Dit kan allerlei fysieke klachten veroorzaken op zowel korte als lange termijn. De matten van Floorsafe zijn bedoeld om klachten tegen te gaan en comfort te verhogen met ergonomie als middel. Daar word u blij van. Er is meer veiligheid op de werkvloer en minder ziekteverzuim. Daar worden werkgevers dan weer blij van! :)

Wie zijn wij?

Floorsafe is dan wel een nieuwe speler op de markt, gebrek aan ervaring is er zeker niet. Door samenwerking met de grootste en meest toonaangevende producent ter wereld kunnen wij matten aanbieden voor de meest uitlopende toepassingen. U kunt denken aan anti-vermoeidheidsmatten bij bijvoorbeeld assemblage afdelingen, op kantoor, in de keuken maar ook hebben we een uitgebreide productlijn ESD matten.

Er is zoveel mogelijk! Elke bedrijf is uniek, ook elke werkplek is uniek, daarom hebben wij een zeer uitgebreid productgamma zodat we voor elke situatie de juiste mat kunnen adviseren. Onze werkwijze is gebaseerd op kennis en vertrouwen. Wij hebben de kennis, u het vertrouwen in ons. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te komen bekijken zodat wij u de meest geschikte oplossing aan kunnen bieden.

Toepassingen

Waarom een anti-vermoeidheidsmat?

Geef ons een week en u zult deze vraag zelf beantwoorden. Geheel vrijblijvend bieden wij een proefplaatsing aan voor een korte periode waarin u en uw werknemers kunnen ervaren waarom  een anti-vermoeidheidsmat een goede investering is. De matten van Floorsafe zijn speciaal ontworpen om beweging te stimuleren. Uw bloedsomloop zal verbeteren en been-, knie-, schouders-, en of rugklachten zullen wegblijven of verminderen. Verder verhogen de matten het comfort door warmte isolatie en schokabsorptie.

Nooit meer uitglijden in de keuken of op de betonnen vloer. De matten van Floorsafe zijn altijd Anti-slip. Afhankelijk van de situatie bieden wij matten aan voor zowel een droge als natte omgeving. 20 tot 30% van het werkverzuim wordt veroorzaakt door val- en glijpartijen. Dit kan grotendeels voorkomen worden als de ondergrond wordt verstroefd.

Producten

Happy people

De matten van Floorsafe maken mensen blij. Werknemers zijn meer tevreden, er is meer veiligheid op de werkvloer en minder ziekteverzuim. Daar worden werkgevers dan weer blij van.